Και ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου στηρίζει την επιλογή fast track για την επένδυση στα Κεραμεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ
ΑΠΟ TH ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

SYRIZA EKM logo<<Μεγάλη εντύπωση μας προκαλεί, η συνεχής προσπάθεια του βουλευτή της Ν.Δ κ. Μηταράκη και κάποιων θεσμικών παραγόντων να παρερμηνεύουν τη στάση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ.
Τους υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο νησί, για την κοινωνική και οικονομική του ανάπτυξη. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Η ανάπτυξη του νησιού μας είναι βασικό μέλημά μας, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον μέσα στα πλαίσια των χωροταξικών και πολεοδομικών δεδομένων.
Η αποκατάσταση των απαλλοτριωμένων εδαφών του αεροδρομίου, η ρύθμιση του δανείου της ΔΕΥΑΝΧ, η καθημερινή δρομολόγηση πλοίων με Πειραιά, αλλά και η σύνδεση των Οινουσσών με Πειραιά είναι μερικά χρονίζοντα θέματα που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα έλυσε.
Ας μας πουν όλοι αυτοί που κυβερνούσαν μέχρι πρότινος τί έχουν κάνει για την ανάπτυξη του Νησιού μας και τί υποδομές άφησαν για το μέλλον, εκτός από τα ημιτελή έργα. Μας ενδιαφέρει η υγιής επιχειρηματικότητα η οποία θα δώσει πνοή, θέσεις εργασίας και ανάσα σε πολλούς συμπολίτες μας. Σχετικά με την επένδυση στα κεραμεία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ τη στηρίζει αν και ενταγμένη σε fast track διαπιστώνοντας ότι μέχρι τώρα έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και οι απαραίτητοι έλεγχοι από τα συναρμόδια υπουργεία. Για μας δεν σημαίνει ότι κάθε επένδυση που εντάσσεται σε αυτή την διαδικασία απορρίπτεται εκ προοιμίου. Μας ενδιαφέρουν οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες αρκεί να υπηρετούνται οι νόμοι του κράτους, να υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον και διαφάνεια στη διαδικασία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με συνέπεια και αποφασιστικότητα ακολουθεί αυτό το δρόμο. Ο κόσμος έκρινε θετικά αυτή μας την στάση και δεν θα τον
απογοητεύσουμε.

(Από ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χίου)Κατηγορίες:Ειδήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s