Λα.Ε. «Η σιωπή των ενόχων δεν θα κουκουλώσει το μέγα τραπεζικό σκάνδαλο»

«Οδηγεί σε νέα καταλήστευση τα ασφαλιστικά ταμεία»
«ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ»

laiki-enotita-sima-logotupoΑπό το Γραφείο Τύπου τής Λαϊκής Ενότητας λάβαμε για δημοσίευση το παρακάτω δ.τ.:

<<Η εγκληματικά ένοχη κυβέρνηση, η συνένοχη πολιτική και πολιτικο-τραπεζική διαπλοκή και τα καθοδηγούμενα από κύκλους του Μαξίμου κυβερνητικά παραμάγαζα, όπως το Αθηναϊκό Πρακτορείο, συνεχίζουν να επιβάλουν σιωπητήριο συνολικά στη ΛΑ.Ε και ειδικότερα στις καταγγελίες της παράταξης για το μέγα σκάνδαλο της λεγόμενης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Αυτή η ανακεφαλαιοποίηση επιφέρει ιλιγγιώδεις απώλειες πάνω από 50 δις στο δημόσιο, ποσό που θα έκανε περιττό το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, οδηγεί σε νέα καταλήστευση ασφαλιστικά ταμεία αλλά και χιλιάδες μικρομετόχους, ενώ παραδίδει, σχεδόν, τζάμπα τις τράπεζες σε ξένα χέρια.
Το πολιτικό και οικονομικό αυτό έγκλημα αφορά όλα τα κόμματα που ψήφισαν και απεδέχθησαν το τρίτο μνημόνιο και όσα προχώρησαν στην προηγούμενη ανακεφαλαιοποίηση και υπόσχοντο, ψευδώς, ότι το δημόσιο θα ανακτούσε τα χρήματα του. Ματαίως όψιμα κάποια κόμματα του σκληρού μνημονιακού τόξου πάνε να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω από το σκάνδαλο.
Αν κάποιοι στην κυβέρνηση και στα όσα, υπηρετικά των τραπεζών, μέσα ενημέρωσης θεωρούν ότι με τη σιωπή και τη φίμωση της ΛΑ.Ε μπορούν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο, είναι μακρυά νυχτωμένοι.
Η ΛΑ.Ε θα επιμείνει μέχρι τέλους. Τίποτα δεν θα ξεχαστεί και θα αποδοθούν πλήρως όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι βαρύτατες ποινικές ευθύνες για την πρωτοφανή διασπάθιση δημοσίου χρήματος και την εκχώρηση έναντι πινακίου φακής, σε ξένα χέρια, δημόσιας περιουσίας μείζονος στρατηγικής εθνικής σημασίας.

(Από το Γραφείο Τύπου της Λα.Ε.)Κατηγορίες:Ειδήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s