Πάντα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Ανακαίνισε δωμάτια του Γηροκομείου Χίου

Ευχαριστήριο του Ιδρύματος προς
τον δωρητή κ. Νικόλαο Μελισσινό

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που ένας σοφός ηλικιωμένος γείτονας στο Βροντάδο, μιλώντας μου για την αναγκαιότητα της επαναλαμβανόμενης συντήρησης των κτηρίων, μου είχε πει ότι «το σπίτι είναι σαν το πηγάδι, του ρίχνεις – του ρίχνεις μέσα αλλά ποτέ δεν γεμίζει»
Αν ισχύει αυτό μία φορά για κάθε ιδιωτική κατοικία, ισχύει πολύ περισσότερο για ένα κτήριο κάποιας ηλικίας όπως είναι το μεγαλοπρεπές και διατηρητέο κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Γηροκομείο Χίου στον Κάμπο. Για τον λόγο αυτό λοιπόν και δεδομένης της οικονομικής καχεξίας του ιδρύματος του οποίου η λειτουργία στηρίζεται πλέον, σχεδόν αποκλειστικά, στις δωρεές του κόσμου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η δωρεά του κ. Νικολάου Μελισσινού, ο οποίος επισκεύασε και ανακαίνισε δωμάτια του γηροκομείου, συντελώντας έτσι στη βελτίωση των συνθηκών της εκεί διαμονής των ηλικιωμένων. Τέτοιες προσφορές δείχνουν ότι, ακόμη και στις δύσκολες ημέρες που ζούμε,  πάντα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον αδύναμο συνάνθρωπο. Εύγε!

Τ.Ι.Δ.

= * =

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Η Δ.Ε., το προσωπικό και οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Χίου “ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ” ευχαριστούν θερμά τον δωρητή κ. Νικόλαο Μελισσινό για την επισκευή και ανακαίνιση δωματίων του ιδρύματος, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων.

Εντολή Διοικούσης Επιτροπής
Με τιμή και Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος
Δημήτριος ΣαρρήςΚατηγορίες:Κοινωνικά - ΔΩΡΕΕΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s