Γεν. Συνέλευση στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου

DIMARXEIO 2Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμο Χίου.
• Η Γεν. Συνέλευση πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας προκειμένου οι Σύλλογοι – Μέλη της Ομοσπονδίας να τοποθετηθούν στο διεκδικητικό – αγωνιστικό – ενωτικό πλαίσιο δράσης της επόμενης περιόδου με σκοπό την άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ώσπου να επιλυθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα των εργαζομένων και να υπογραφεί Σ.Σ.Ε.
• Στο ίδιο κλίμα κινείται και η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για συνέχιση και κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων και τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής στην 24 ωρη Γενική Απεργία που προκηρύσσει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016.
• Στη Συνέλευση έχει κληθεί και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ που θα μας ενημερώσει για το διεκδικητικό πλαίσιο δράσης μας το επόμενο διάστημα.
Η περίοδος διαβουλεύσεων -συζητήσεων – λεκτικών διεκδικήσεων έχει ολοκληρωθεί.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στην εφαρμογή του 3ου Μνημονίου και θα αντισταθούν θέτοντας τις δικές τους “κόκκινες” γραμμές αφού αυτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έγιναν “ροζ».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΧΙΟΥ
Χίος 26 -10-2016
Η Πρόεδρος: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗ
Ο Γραμματέας: ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣΚατηγορίες:Ειδήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s