Προς αποπεράατωση(;) το έργο του Κολλεγίου

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολ.  € 1,18 εκατ.

%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%87%ce%af%ce%bf%cf%82Τη σύμβαση του έργου «Αποπεράτωση Κτηριακών Υποδομών Κολεγίου της Π.Ε. Χίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.180.000 ευρώ υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.
Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η αποπεράτωση των εργασιών επισκευής – αποκατάστασης των όψεων και η εσωτερική διαρρύθμιση του τριώροφου διατηρητέου κτιρίου στην περιοχή Φραγκομαχαλά της πόλης της Χίου, το οποίο στέγαζε στο παρελθόν το Κολέγιο Καθολικών της Χίου.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες και οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων ύδρευσης, αποχέτευσης, ασθενών και ισχυρών ρευμάτων, κλιματισμού – αερισμού, ενεργητικής πυροπροστασίας, αντικεραυνικής προστασίας και ανελκυστήρα.
Το κτίριο μετά την ολοκλήρωση του προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί για την στέγαση των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 088) της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα υλοποιηθεί με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Χίου.
Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του έργου είναι 9 μήνες.Κατηγορίες:Ειδήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s