Δημοτικά νέα σε συντομία

=>Ο Δήμος Χίου παρέλαβε το SEATRAC

Ο Δήμος Χίου παρέλαβε το SEATRAC, το καινοτόμο μηχάνημα υποβοήθησης των ατόμων με αναπηρία για την είσοδο τους στη θάλασσα. Το SEATRAC έχει στόχο να κάνει ευκολότερη την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στις παραλίες και παράλληλα να τους παρέχει την απαραίτητη αυτονομία, ώστε να μην χρειάζονται κάποιον να τους συνοδεύσει σε αυτήν.

=>Παραλαβή 35 νέων κάδων ανακύκλωσης γυαλιού

Η υπηρεσία καθαριότητας παρέλαβε 35 νέους κάδους γυαλιού από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, οι οποίοι θα συνδράμουν αποφασιστικά στο έργο της ανακύκλωσης στο νησί μας και στην αύξηση του όγκου των ανακυκλώσιμων υλικών.

=>Η φημισμένη όπερα του Βέρντι, Ναμπούκο, στο Ομήρειο

Το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, συνεχίζοντας τις προσπάθειες του να φέρνει μεγάλες παραγωγές στη Χίο και να κάνει την όπερα αγαπητή στο χιώτικο κοινό, παρουσίασε στην κεντρική σκηνή του την όπερα «Ναμπούκο» του Βέρντι, απευθείας από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

=>Επίσκεψη του Δημάρχου στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το νέο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που δημιούργησε η Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες που δημιουργούν άλλους όρους ζωής για τα άτομα με νοητική υστέρηση και τις οικογένειές τους.Κατηγορίες:Ειδήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s