ΘΑΛίΑ, μία εθελοντική ομάδα για άνδρες και γυναίκες +50 γεννήθηκε στη Χίο

Μία νέα εθελοντική ομάδα για άνδρες & γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών, με το όνομα ΘΑΛίΑ, γεννήθηκε στη Χίο και αυτοπαρουσιάζεται. Ιδού:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: Μια ομάδα από εθελοντές με διάφορες ειδικότητες.
ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να δημιουργούμε διαδραστικά – μέσα δηλαδή από ανταλλαγή γνώσεων,εμπειριών, προτάσεων, ιδεών – τα κίνητρα που θα κάνουν όλους εμάς τους εθελοντές και όσους ακόμα έρχονται κοντά μας, και που αποτελούμε τα μέλη της ΘΑΛίΑΣ, να μετέχουμε πιο δραστήρια στην κοινωνική ζωή και να αξιοποιούμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας.
Θέλουμε να μεγαλώνουμε ωριμάζοντας και να ερχόμαστε πιο κοντά με όλους, και τους πιο νέους και τους μεγαλύτερούς μας. Της ζωής αρέσει να πορεύεται κατά επάλληλους κύκλους. Οι ευθείες γραμμές που δια – χωρίζουν δε μας αφορούν!
ΣΥΝΑΝΤΙOΜΑΣΤΕ:1. Κάθε Τρίτη στις 11.30, στην καφετέρια του Ομήρειου, στον 1ο όροφο ( υπάρχει ασανσέρ). Πίνουμε τον καφέ μας και διαβάζουμε, μιλάμε, γράφουμε. 2. Κάθε Πέμπτη στις 5 το απόγεμα στην καφετέρια του Ομήρειου, για συζήτηση και χειροτεχνία 3. Κάθε Σάββατο στις 11.45 στο Ιωνικό Κολυμβητήριοή στο Κλειστό Γυμναστήριογια γυμναστική και φυσιοθεραπεία. 4. Στις κακοκαιρίες ή όταν είναι κλειστό το Ομήρειο συναντιόμαστε στο σπίτι της Πελαγίας Λυκοπάντη, στην οδό Στρατηγού Βορριά 8, δίπλα στοπάρκιν του σούπερ μάρκετΒιδάλη, τηλέφωνο 22710 44556
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ: Σε άνδρες και γυναίκες από 50 χρόνων και άνω, που θέλουν να μαθαίνουν, να δοκιμάζουν, να δημιουργούν, να επικοινωνούν και έχουν ένα υποχρεωτικό προσόν, λένε ΝΑΙ στη ζωή.
ΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ: Πολλά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή μόνοι θέλουν, αλλά δεν μπορούν να έρθουν στις συναντήσεις μας. Σ` αυτήν την περίπτωση είναι καλό κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο να προσφερθεί να τους μεταφέρει. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, μας ενημερώνετε και βλέπουμε το θέμα μαζί.
ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:Ενημέρωση για θέματα που άπτονται των αναγκών και των ενδιαφερόντων των μελών μας,κατά ηλικιακή φάση,μέσω ειδικών προγραμμάτων (ενδυνάμωση μνήμης, μυών, βαδίσματος, ομιλίες από ειδικούς, επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εκδρομές και περίπατοι).
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΡΑΣΗ: Από τον Ιανουάριο του 2017 η ομάδα μας συνδέεται με το Μουσείο Μαστίχας, μεταφέρει δηλαδή και στα Νοτιόχωρα τη δράση του, και εντάσσεται στο πρόγραμμά του.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στα τηλέφωνα 22710 92115 και 6978 06 39 04 ηΕλευθερία Λυκοπάντη απαντά στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε ακόμα να της στέλνετε mailστη διεύθυνση
elykopanti@hotmail.gr
Ανακοινώσεις μας επίσης μπορείτε να βλέπετε στο facebookστη λέξη ΘΑΛΊΑ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ:
Ελευθερία Λυκοπάντη, φιλόλογος, μουσικός
Πόπη Βολίκα, προπονήτρια κολύμβησης
Δήμητρα Απέσσου, εικαστικός
Δανάη Κουνιάδη , πολιτικός μηχανικός
Βαγγέλης Μαθιούδης, φυσικός, συνιδρυτής της εταιρείας ΗΟΜΕR
Νικόλας Κεφάλας, τραπεζικός
Κώστας Χαλιορής, πολιτικός μηχανικός
Δέσποινα Συριώδη, διαιτολόγος – διατροφολόγος
Καλλιόπη Γιαννούλου, φαρμακοποιός
Γιάννης Γιαννούλος, γιατρός
Παναγιώτης Μπουλάς, γιατρός
Νικόλας Βουρνούς, γιατρός
Δρ. Κωνσταντίνος Τρομπούκης, γιατρός, καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης
Μαριάννα Μαθιούδη – Μπιρλή, γιατρός
Πόπη Πρέκα, αρχαιολόγος
ΜατθούλαΜανάρα, φιλόλογος
Μαριάννα Ραπίτου, φυσιοθεραπεύτρια
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:Dr. Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ: Dr. Βασίλης Ζαννής, από τα Κουρούνια, βιοχημικός, καθηγητής των Ιατρικών Σχολών Βοστώνης και ΚρήτηςΚατηγορίες:Ειδήσεις, Πολιτιστικά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s