Αιτήσεις εγγραφής στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Χίου «ΠΕΡΙΒΟΛΙ» & άλλα δημοτικά νέα

DIMARXEIO 2Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Χίου ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις εγγραφής στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ΚΔΑΠ ΜΕΑ Χίου «ΠΕΡΙΒΟΛΙ».
Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά με αναπηρία ή / και έφηβοι / ή και άτομα με νοητική αναπηρία ή / και κινητική αναπηρία.
Για την κάλυψη στο σύνολο της δυναμικότητας της δομής υπολείπεται μία θέση και θα προηγούνται άτομα που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, παιδιά πολύτεκνων ή μονογονεϊκών οικογενειών και θα ληφθούν υπόψη κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ΚΔΑΠ ΜΕΑ Χίου «ΠΕΡΙΒΟΛΙ», που βρίσκεται στην περιοχή Αγία Τριάδα Κοφινά από τις 20 Ιανουαρίου 2017 . Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά , που απαιτούνται με την υποβολή της αίτησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ κα Αγγέλα Ξύδα στο τηλ. 2271029411 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Άλλα Δημοτικά Νέα, εν συντομία

=>Ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου Παντελης Καμπουρης συναντήθηκαν σήμερα με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη καλύτερη δυνατή λειτουργία και αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
= * =
=>Το ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ προσκαλεί τα μέλη του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στο κέντρο διασκεδάσεως «Χάραμα».
Δηλώσεις συμμετοχής στο ΚΑΠΗ και στα τηλέφωνα 2271081474- 2271044395
= * =
=>Ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, μιλάει για τη συνάντηση των 5 Δημάρχων για την αντιμετώπιση της κατάστασης του προσφυγικού στα νησιά.

Δες βίντεο εδώ >>>>>Κατηγορίες:Ειδήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s