Το καθιερωμένο τραπέζι τής ΕΒΑΤ στο Γηροκομείο Χίου

…και ένα διαφορετικό τραπέζι
από την «Χανδρής Ελλάς»

Από το τραπέζι τής ΕΒΑΤ στο Γηροκομείο, την 2α Σεπτεμβρίου 2015

Από το τραπέζι τής ΕΒΑΤ στο Γηροκομείο, την 2α Σεπτεμβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, το καθιερωμένο πλέον τραπέζι τής Ένωσης Βρονταδουσίων Αττικής (Ε.Β.ΑΤ.) στο Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Γ. Μιχαληνός».
Την ημέρα αυτή, λοιπόν, στα τραπέζια τής τραπεζαρίας τού Ιδρύματος μαζί με τους τρόφιμους κάθισαν και συνέφαγαν τα μέλη τού ΔΣ τής Ε.Β.ΑΤ., δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους στο φιλανθρωπικό έργο του Γηροκομείου Χίου το οποίο φιλοξενεί αυτή την εποχή πλέον των 50 ηλικιωμένων.

Τραπέζι σε εξοχικό κέντρο
από την «Χανδρής Ελλάς ΙΝΚ»

Η εταιρεία Χανδρής Ελλάς παρέθεσε γεύμα στους τροφίμους του Γηροκομείου Χίου σε εξοχικό κέντρο!!!

Η εταιρεία Χανδρής Ελλάς παρέθεσε γεύμα στους τροφίμους του Γηροκομείου Χίου σε εξοχικό κέντρο!!!

Όσοι παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις των δωρεών προς το Γηροκομείο Χίου θα έχουν προσέξει ασφαλώς ότι, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, η εταιρεία «Χανδρής Ελλάς ΙΝΚ» αναλαμβάνει τακτικά το κόστος κάποιων γευμάτων προς τους τροφίμους τού ιδρύματος. Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, όμως, το τραπέζι έγινε από την «Χανδρής Ελλάς» σε εξοχικό κέντρο τής Χίου! TRAPEZI XANDRHS__131340Έτσι, οι φιλοξενούμενοι στο Γηροκομείο μας ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία μιας οργανωμένης εξόδου τους η οποία επισφραγίστηκε με ένα πλούσιο γεύμα!
TRAPEZI XANDRHS__122125Και οι δύο προαναφερόμενες περιπτώσεις λοιπόν, επιβεβαιώνουν ότι, κι αν ακόμη η Πολιτεία αδιαφορεί ή -έστω- αδυνατεί να εκπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις της σε αδύναμους συνανθρώπους μας, η τοπική κοινωνία και οι απανταχού Χιώτες εξακολουθούν να στηρίζουν το Γηροκομείο Χίου, αναγνωρίζοντας ότι επιτελεί αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο!

ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ (από 21/08/2015 έως 07/09/2015) >>>>>>>

 



Κατηγορίες:Κοινωνικά - ΔΩΡΕΕΣ

Σχολιάστε